Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνεδριάζει η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την Τετάρτη - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα δημοσίευσε βίντεο με τα θέματα που θα συζητήσει το Ευρωκοινοβούλιο στην προσεχή σύνοδο της ολομέλειας, αύριο και μεθαύριο, 23-24 Ιουνίου.

Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν και θα ψηφίσουν για τον νέο ευρωπαϊκό Νόμο για το Κλίμα με τον οποίο προγραμματίζεται η μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων τουλάχιστον κατά 55% αντί για 40% το 2030, με στόχο να καταστεί η ΕΕ κλιματικά ουδέτερη μέχρι το 2050. Αναμένεται επίσης το «πράσινο φως» για δύο προγράμματα προς την οικονομική στήριξη και ανάπτυξη υποβαθμισμένων περιοχών και περιφερειών. Μεταξύ άλλων, Θα συζητηθεί έκθεση με θέμα την πρόσβαση των γυναικών σε υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας και αναπαραγωγής.

 

Tags
Back to top button