Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συναγερμός στο Λονδίνο: Επίθεση με οξύ σε δύο έφηβους - Σοβαρά νοσηλεύεται 14χρονη

CIA: Η Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι δεν θα επιβιώσουν μετά από την επίθεση του Κιέβου με πυραύλους βαθιά στη Ρωσία

 Επίθεση με οξύ σημειώθηκε τη Δευτέρα ενάντια σε μια 14χρονη στο Λονδίνο - έξω από το σχολείο που φοιτά - και ενός 16χρονου που ήταν μαζί της, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά η κοπέλα και μία εργαζόμενη του σχολείου. 

Το κορίτσι παραμένει στο νοσοκομείο με τραύματα που ενδέχεται να «αλλάξουν τη ζωή του», στην υγεία και την εμφάνισή της. 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία αναφέρει ότι πιστεύει ότι οι δύο έφηβοι προσεγγίστηκαν το απόγευμα έξω από το σχολικό κτίριο από έναν άνδρα «ο οποίος τους πέταξε μια ουσία πριν διαφύγει προς την οδό Harrow Road». Ο άνδρας περιγράφηκε ως ένας ψηλός και λεπτός μαύρος άνδρας, με σκουρόχρωμα ρούχα, ο οποίος οδηγούσε ένα ηλεκτρονικό σκούτερ.
Πρόσθεσε ότι το πρόσωπο του άνδρα ήταν καλυμμένο «πιθανώς από μάσκα ή μπαλακλάβα». 

Ο 16χρονος παραμένει στο νοσοκομείο με λιγότερο σοβαρά τραύματα σε σχέση με την κοπέλα, ενώ η 27χρονη εργαζόμενη έχει πάρει εξιτήριο. 

Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου για προληπτικούς λόγους, αφού ανέφεραν ότι αισθάνονταν αδιαθεσία, αλλά έκτοτε έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσαν ότι πρόκειται για οξύ, αλλά οι δοκιμές συνεχίζονται για να βρεθεί η ακριβής σύσταση της ουσίας.

Tags
Back to top button