Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συναγερμός στο κεντρικό Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος από την Υεμένη - Ήχησαν σειρήνες σε 140 περιοχές (Βίντεο)

Σειρήνες ήχησαν το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) στο κεντρικό Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του Τελ Αβίβ, έπειτα από την εκτόξευση ενός πυραύλου από την Υεμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συναγερμός σήμανε σε 140 περιοχές, μετά την εκτόξευση ενός πυραύλου από την Υεμένη.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι εκτοξεύτηκε, πιθανότατα από τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης, ένας πύραυλος που κατευθυνόταν στο ισραηλινό έδαφος αλλά αναχαιτίστηκε από την αντιαεροπορική άμυνα.

Ο πύραυλος αναχαιτίστηκε από τη Συστοιχία Εναέριας Άμυνας του IDF εκτός ισραηλινού εδάφους, ανέφερε το IDF. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα εκτός από τραυματισμούς που σημειώθηκαν ενώ οι άμαχοι έτρεχαν σε προστατευμένες περιοχές και εκκλήσεις για συμπτώματα στρες, σύμφωνα με εκπρόσωπο του MDA.

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης δήλωσαν σήμερα πως η δολοφονία χθες, Παρασκευή, από το Ισραήλ του ηγέτη της λιβανέζικης ισλαμιστικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, στα νότια προάστια της Βηρυτού, "θα ενισχύσει" την αποφασιστικότητά τους.

"Το μαρτύριο του (...) Χασάν Νασράλα θα ενισχύσει τη φλόγα της θυσίας, θα εντείνει τον ενθουσιασμό και θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά μας", ανέφεραν οι αντάρτες Χούθι που υποστηρίζονται από το Ιράν, σε μια ανακοίνωση λέγοντας πως ο θάνατός του θα καταλήξει "στη νίκη και την εξαφάνιση του ισραηλινού εχθρού".

Tags
Back to top button