Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συμβολική συνάντηση Κάρολου - Κάρνεϊ: Στήριξη στον Καναδά εν μέσω απειλών Τραμπ

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε δεκτό τη Δευτέρα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τον νέο πρωθυπουργό του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ.

«Έχουμε πολλά να πούμε», είπε ο Κάρολος οδηγώντας τον Κάρνεϊ στις θέσεις του για την κατ’ιδίαν συνάντηση για 30 λεπτά.


Ήταν μια συνάντηση στήριξης με συμβολική σημασία εν μέσω των απειλών του Τραμπ για προσάρτηση του Καναδά.

Όπως , ο Κάρολος έστειλε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στήριξης προς τον καλεσμένο του με την επιλογή της γραβάτας του. Επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη, στα χρώματα της σημαίας του Καναδά.

Δεν ήταν το πρώτο δείγμα τις τελευταίες ημέρες. Χαρακτηριστική ως προς αυτό ήταν η επιλογή του Καρόλου να στείλει μήνυμα για την 60ή επέτειο καθιέρωσης της καναδέζικης σημαίας και την «περήφανη χώρα της», μια επέτειος που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητη. Σε άλλη ευκαιρία, σε τελετή δενδροφύτευσης στο Μπάκιγχαμ, επέλεξε να φυτέψει ένα σφενδάμι, το φύλλο του οποίου κοσμεί την καναδική σημαία.

Ο βασιλιάς Κάρολος, προσθέτει το βρετανικό δίκτυο, πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στον Καναδά χωρίς να διαταράξει τη σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με τον Τραμπ και τις ΗΠΑ.

Ο Κάρολος σχεδίαζε μάλιστα να επισκεφτεί τον Καναδά μέσα στο 2024, επίσκεψη που ακύρωσε λόγω των θεραπειών που έκανε για τον καρκίνο στον προστάτη με τον οποίο είχε διαγνωστεί. Πιθανόν, όμως να ταξιδέψει προς το τέλος του έτους, μετά τις βουλευτικές εκλογές στον Καναδά.

Tags
Back to top button