Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Συμφωνία μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου για θέματα άμυνας και ασφάλειας

Το υπουργείο Άμυνας της Κύπρου και το αντίστοιχο του Ηνωμένου Βασιλείου υπέγραψαν συμφωνία για θέματα άμυνας και ασφάλειας για τα έτη 2020 - 2021.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου, αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται να διεξαχθούν κοινές ασκήσεις έρευνας και διάσωσης στο έδαφος και στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς θα φοιτήσουν σε Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίστηκε από τα εμπλεκόμενα μέρη ως μια απτή απόδειξη της βούλησης των δύο χωρών για περαιτέρω εμβάθυνση και ενδυνάμωση της συνεργασίας τους, στους τομείς της άμυνας και ασφάλειας.

 

Tags
Back to top button