Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο Άκης Τσελέντης μέσα από το νοσοκομείο για το τροχαίο: «Πραγματικά, είχα Άγιο» (βίντεο)

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου 4/05 στη Λεωφόρο Θηβών, ο Άκης Τσελέντης. Ο γνωστός σεισμολόγος έχασε τον έλεγχο κι έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι με ειδικά εργαλεία επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Ο Άκης Τσελέντης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο απ’ όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ σήμερα έκανε δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο στη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πραγματικά, είχα Άγιο!» ήταν οι πρώτες του κουβέντες, ενώ για τη στιγμή του ατυχήματος είπε: «Δεν λειτούργησε το EPS, γλίστρησε το αυτοκίνητο μου σε νερά, έκανε στροφές και έπεσε στην κολώνα. Το τραγικό, όμως, ξέρετε ποιο είναι; Ότι μόλις είχα φορτώσει το αυτοκίνητο καύσιμα…Εγκλωβίστηκα, η κολώνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου… »

Για την κατάσταση της υγείας του είπε ότι «έχω ένα μικρό αιμάτωμα, αλλά είναι επουσιώδες, ενώ έχω και μια μικρή εκφύλιση της μέσης, δηλαδή στον σπόνδυλο έχω ένα μικρό θραύσμα, αλλά κι αυτό δεν είναι τίποτε. Πιστεύω αύριο θα πάρω εξιτήριο. Βέβαια, οι πόνοι ήταν αφόρητοι το βράδυ, αλλά μου φόρεσαν μια ζώνη ειδική και τώρα είμαι καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Tags
Back to top button