Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Συγκινητικό βίντεο από την νέα Αγιά Σοφιά που χτίζεται στην Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφαμε και χθες πως στη Συρία με μια νέα Αγία Σοφία την πόλη της Συρίας Al-Suqaylabiyah.

Η νέα εκκλησία θα είναι αντίγραφο του καθεδρικού ναού του 6ου αιώνα. Ο θεμέλιος λίθος της νέας εκκλησίας τοποθετήθηκε εορταστικά σε μια πρόσφατη τελετή παρουσία Συρίων και Ρώσων αξιωματούχων και τοπικών κληρικών.

Αυτό το βήμα υποστηρίχθηκε και ευλογήθηκε από τους Ορθόδοξους χριστιανούς θρησκευτικούς ηγέτες τόσο στη Συρία όσο και στη Ρωσία και το θεώρησαν βήμα αλληλεγγύης με τη μητέρα Εκκλησία της Αγίας Σοφίας και διαβεβαίωση ότι ο Τούρκος Πρόεδρος δεν θα είναι σε θέση να εξαλείψει τα χαρακτηριστικά της.

«Η οικοδόμηση μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας έχει μεγάλη σημασία για την ενίσχυση της ειρήνης στην αρχαία συριακή γη», σχολίασε ο Στρατηγός Αλεξάντερ Τσαϊκό, επικεφαλής των ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία. «Θα είναι μια ιστορική γέφυρα μεταξύ των καλύτερων πνευματικών και ηθικών παραδόσεων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο: 

 

Tags
Back to top button