Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Συγχαρητήρια επιστολή Τραμπ στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Συγχαρητήρια επιστολή με την ευκαιρία της ενθρονίσεώς του, απέστειλε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


Στην επιστολή του ο Πρόεδρος Τράμπ αναφέρεται στις διαχρονικές σχέσεις των ΗΠΑ με τον χριστιανισμό, και εκφράζει ελπίδες πως ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα καλλιεργήσει ιερές αξίες.

Αναλυτικά η επιστολή του Τραμπ

«Σεβασμιώτατε,

Σας απευθύνω θερμότατα συγχαρητήρια για την ενθρόνισή σας ως Αρχιεπισκόπου της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Η Μελάνια και εγώ συμμετέχουμε με την οικογένεια και την κοινότητά σας στον εορτασμό του σημαντικού αυτού γεγονότος.

Το Έθνος μας στην μακρά του ιστορία αντλεί δυνάμεις από την Πίστη. Σας συγχαίρω για τις προσπάθειές σας να ενσταλάξετε και να καλλιεργήσετε τις ιερές αξίες, τις οποίες η χώρα μας αγαπά. Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία προσφέρει παρηγορία και θεραπεία, καθώς και μεγάλη χαρά, αλληλεγγύη και ειρήνη. Για τους Ορθοδόξους πιστούς της Αμερικής, η εκκλησία αποτελεί το επίκεντρο των πιο σημαντικών στιγμών και ορόσημο της ζωής.


Είθε ο Θεός να σας ευλογεί και να συνεχίσει να ευλογεί την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Ειλικρινώς,

Ντόναλντ Τραμπ»

Tags
Back to top button