Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας: Κλείνει το μεσημέρι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα»

Κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, κλείνει για ακόμη ένα απόγευμα ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός θα κλείσει στις 16:30 το μεσημέρι και τα ρολά θα είναι κατεβασμένα για άγνωστο χρονικό διάστημα. Οι συρμοί θα περνούν από τον σταθμό, χωρίς, όμως, να κάνουν στάση.

Εξετάζεται το αίτημα αναβολής/διακοπής της ποινής του Κουφοντίνα

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας εξετάζει σήμερα το αίτημα της νομικής ομάδας του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη για την αναβολή ή διακοπή της ποινής του μέχρι την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Κουφοντίνας βαίνει την 56η ημέρα απεργίας πείνας και 10η ημέρα απεργία δίψας.

Το αίτημα του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη, που υπογράφεται από την κ. Ιωάννα Κούρτοβικ και τον κ. Θέμη Σοφό, οι οποίοι αναμένεται να παραστούν αμφότεροι στη σημερινή διαδικασία, υποβλήθηκε χθες και με αυτό επιδιώκεται η αναβολή της έκτισης ποινής ώστε ο κρατούμενος απεργός πείνας να μην υποστεί ανήκεστο βλάβη. 

Σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει υπέρ της αίτησης, τότε έχει τη δυνατότητα να διατάξει τη διακοπή της έκτισης μέχρι πέντε μήνες.

Όπως γίνεται, ακόμη, γνωστό, υπάρχει και ένα δεύτερο αίτημα για τη επαναμεταγωγή του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, αίτημα με το οποίο συνεχίζει την απεργία. Σκεπτικό είναι πως δεν είναι σύννομη η απόφαση για την κράτησή του στις φυλακές Δομοκού.

Η συνήγορος του καταδικασθέντος καταγγέλλει την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για παραβίαση του νόμου και την έχει καλέσει να «εφαρμόσει τον νόμο, αν προλαβαίνει».

Tags
Back to top button