Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση στη Σούδα ενάντια στη μεταφορά μεταναστών στην Κρήτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι στη Σούδα πολίτες που με τον τρόπο αυτό θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο της μετατροπής του λιμανιού σε κόμβο μεταφοράς μεταναστών από το Λιβύη.

»Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του πως είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ, αλλά ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ των τριών νομών της Κρήτης, από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

»Λίβυοι “πρόσφυγες” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όπως δεν υπήρξαν ΚΑΙ ΤΟΤΕ που οι Ευρωπαίοι “ανθρωπιστές” βομβάρδιζαν επί μήνες την Λιβύη δολοφονώντας πολλές χιλιάδες αθώους».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης οι συγκεντρωμένοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα κατά των πολιτικών και των δημοσιογράφων.

Η παρουσία της Αστυνομίας και του Λιμενικού καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ήταν έντονη.

Tags
Back to top button