Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σφοδρή κριτική του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως σε όσους Χριστιανούς αντιδρούν (βίντεο)

Μόνο 4 άνθρωποι ήρθαν και μου ζήτησαν να κάνουμε αγρυπνίες, να ζητήσουμε νηστεία όλου του λαού, από τους ανώτατους άρχοντες μέχρι τον απλό πολίτη, είπε στο κήρυγμά του κατά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία απο τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως, ο τοπικός Μητροπολίτης Άνθιμος.


Και κατέκρινε εκείνους τους Χριστιανούς που θαρρούν “πως όλοι θέλουν το κακό μας και βυσσοδομούν να βλάψουν την Εκκλησία, όλοι σκέφτονται νύχτα και μέρα πως θα προσβάλλουν την πίστη μας και την Εκκλησία και τις Ακολουθίες, και καταναλωνόμαστε μιλώντας πολύ σκληρά για συνανθρώπους μας. Βγάζουμε οι Χριστιανοί τέτοιοι πικρία και τους λέμε προδότες και ο καθένας κρατάει για τον εαυτό του πως είναι ο καλύτερος.”


Στην συνέχεια τόνισε πως δεν αφήνουμε τον Θεό να μας απαλλάξει από αυτό το κακό εξαιτίας του εγωισμού μας. Τέλος ζήτησε περισσότερη πίστη στον Θεό και φιλανθρωπία στους ανθρώπους. “Ναμ ην λέμε απαιτούμε, αλλά να σκεφτόμαστε αν είμαστε άξιοι”...


Δείτε στο βίντεο μετά το 2:40 ολόκληρο το κήρυγμα:

 

Tags
Back to top button