Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σφοδρή επίθεση Τραμπ σε Ζούκερμπεργκ: ''Είναι ένας εγκληματίας''

Ο πρώην πλανητάρχης δεν... μάσησε για ακόμη μια φορά τα λόγια του απέναντι στον «Mr.Facebook».

  Ο Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε για πολλοστή φορά πως δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, βάλλοντας με ανακοίνωσή του κατά του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αποκαλώντας τον... εγκληματία!

Αιτία για τη νέα επίθεση του πρώην πλανητάρχη; Η δωρεά 400 εκατομμυρίων δολαρίων του Ζούκερμπεργκ κατά τη διάρκεια της τοπικής προεκλογικής εκστρατείας , η οποία προφανώς και επηρέασε το αποτέλεσμα.

Ντόναλντ Τραμπ: Το «Truth Social» προκαλεί φρενίτιδα στους επενδυτές και εκτινάσσει την περιουσία του

«Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατά τη γνώμη μου, είναι ένας εγκληματίας, στον οποίο επιτρέπεται να ξοδεύει 400 εκατομμύρια δολάρια για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών και φυσικά δεν υπάρχει καμία κύρωση κατά του Facebook», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Φυσικά, κανείς δεν ξεχνάει τις διαγραμμένες αναρτήσεις Τραμπ από το Facebook, χωρίς λόγο και αιτία, με την προεκλογική εκστρατεία του πρώην πλανητάρχη να χάνει τεράστια ισχύ εξαιτίας του Ζούκερμπεργκ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική του πλατφόρμα social media, ονόματι Truth.

Tags
Back to top button