Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Σφάζονται» στη Βουλή για το Σαρωνικό -Μητσοτάκης: «Σαν δεν ντρέπεσαι. Παραιτήσου» – Κουρουμπλής: «Έχεις μένος μαζί μου»

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στον Σαρωνικό από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Παρών είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Στην Ειδική Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος στη Βουλή, οι τόνοι ανέβηκαν όταν πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέστησε υπεύθυνο για την ρύπανση που προκλήθηκε από την πετρελαιοκηλίδα τον υπουργό Ναυτιλίας και του ζήτησε να παραιτηθεί.

Κάποια στιγμή μάλιστα απευθυνόμενος στον κ. Κουρουμπλή του είπε: «Σα δεν ντρέπεστε!»

Τόσο ο Πρόεδρος της ΝΔ όσο και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, εξοργίστηκαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας γελούσε περιπαικτικά.

Μάλιστα ο κ. Αμυράς απευθυνόμενος στην σύμβουλο και στον υπουργό είπε: «Εδώ είναι Βουλή δεν είναι muppet show».

Ο κ. Κουρουμπλής μάλιστα παίρνοντας τον λόγο επι προσωπικού ισχυρίστηκε ότι το υπουργείο του είναι το μόνο που δεν έχει καμία ευθύνη για την ρύπανση στον Σαρωνικό.

Tags
Back to top button