Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεβασμός στον Κρητικό σύγχρονο Φειδιππίδη: Ετρεξε 42.195 μέτρα ξυπόλυτος και με πανοπλία! Φυσικά και δεν έπαιξε σε κανένα κανάλι

Ο δρομέας που βλέπουμε είναι από τη Κρήτη, και κλέβει τη παράσταση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Το γιατί δεν χρειάζεται να το πούμε. 

Οι φωτογραφίες στο Καλλιμάρμαρο είναι από τη φετινή συμμετοχή του. Ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι (και όπως λένε τα μηνύματα, πολλές ακόμη φορές). Όσοι πίστεψαν ότι μπορεί να έβγαλε τα παπούτσια προς το τέλος της διαδρομής γελάστηκαν. Φίλοι μας τον φωτογράφησαν στη φετινή του διαδρομή (οι άλλες 2 φωτογραφίες που βλέπουμε) όπου έτρεξε ξυπόλυτος.

Πρόκειται για τον Ιδομενέα Αβραμάκη. Για τα επιτεύγματά του, μπορούμε να θυμηθούμε ότι έφτασε μέχρι τη Κίνα: 

Πρωταγωνιστεί στο ντοκυμαντέρ «The Finish line» της Eliana Abravanel: 

42 χιλιόμετρα ανυπόδυτος με πανοπλία, και κάθε άλλη λέξη είναι περιττή!

runningnews.gr

Tags
Back to top button