Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Πέντε χρόνια στη φυλακή για τον καυγά μιας στιγμής

Ο 29 χρονος τότε Βαγγέλης, ένα βράδυ Σαββάτου το καλοκαίρι του 2014, στις 26 Ιουλίου, πήγε να διασκεδάσει σε μαγαζί στις Σέρρες, αφήνοντας την μηχανή του στο πάρκινγκ.

Εκεί διαπληκτίστηκε έντονα με τον παρκαδόρο, οι τόνοι ανέβηκαν και άρχισαν να βρίζονται. Ο παρκαδόρος βρέθηκε στο έδαφος, με τον Βαγγέλη να αναφέρει πως πρώτος ο 40χρονος του επιτέθηκε και ότι ο ίδιος έριξε μια γροθιά. Ωστόσο αυτή η γροθιά έμελε να αποβεί θανάσιμη.

Ο Βαγγέλης αρχικά καταδικάστηκε σε ισόβια, ωστόσο το Εφετείο στην συνέχεια δέχτηκε κάποιους από τους ισχυρισμούς του και βγήκε μετά από 5 χρόνια.

Μιλώντα στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 34χρονος πλέον Βαγγέλης δηλώνει με κάθε τρόπο πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Όπως λέει έριξε απλά μια γροθιά, αφού δέχτηκε επίθεση, και δεν φανταζόταν πως ο άνθρωπος θα έχανε την ζωή του.

Παρ’ότι βγήκε από την φυλακή, θέλει όπως λέει να αποδειχτεί η αλήθεια, πως δηλαδή δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει κακό, για χάρη των γονιών του.

 

Tags
Back to top button