Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Παρέλαση …στο μπαλκόνι για την 25η Μαρτίου!

Μπορεί οι παρελάσεις να απαγορεύτηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο αυτό δεν πτόησε κάποιους Σερραίους να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Όπως η Ντίνα Ταυλαρίδου, που μαζί με τον σύζυγό της Ανδρόνικο έβαλαν εμβατήρια, ενώ τα δυο τους παιδιά παρέλασαν στο μπαλκόνι κρατώντας περήφανα τη γαλανόλευκη και φορώντας γάντια όπως δείχνει το diktyotv.

Ενώ είπαν και τον εθνικό ύμνο

Στην ίδια οικοδομή, λίγους ορόφους πιο κάτω, συμμετείχε στην παρέλαση και ο μικρός Χαράλαμπος.

Ο κόσμος βγήκε και στα μπαλκόνια και με χαρά τους παρακολουθούσαν.

 

Tags
Back to top button