Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Serie A: «Πάγωσαν» με τον Β.Όσιμεν - Αποχώρησε χωρίς τις αισθήσεις του

Ένας ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Νάπολι, με τον Βίκτορ Όσιμεν να αποχωρεί από το γήπεδο με φορείο και χωρίς τις αισθήσεις του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άμεσα τα ιατρικά τιμ έτρεξαν πάνω του κι αποχώρησε αμέσως με φορείο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Το Sky Sport Italia, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη. Ήταν κάτω κι όλοι νόμιζαν ότι τραυματίστηκε, αλλά στη συνέχεια παίκτες και μέλη του σταφ καλούσαν για οξυγόνο».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία, ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του την ώρα που το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Νάπολι με ενημέρωση της, πριν λίγα λεπτά, γνωστοποίησε ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο παίκτης στο κεφάλι βγήκαν αρνητικά, ωστόσο ο Όσιμεν θα παραμείνει μέχρι αύριο στο Μπέργκαμο, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Θα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση από τον γιατρό του συλλόγου, Ραφαέλε Κανονίκο.

Tags
Back to top button