Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Serial killer στην Κύπρο: Άσχετο με την υπόθεση το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Τελικά δεν επρόκειτο για ένα ακόμα θύμα του κατά συρροή δολοφόνου.

Δεν σχετίζεται τελικά με ανθρώπινη σωρό το εύρημα που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από δύτη στην Κόκκινη Λίμνη.

Το εύρημα ήταν βαρύ και ανασύρθηκε με τη βοήθεια ειδικής απόχης και φουσκωτής βάρκας που πλησίασε το σημείο που είχε καταδυθεί ο δύτης, ενώ άμεσα έσπευσαν στο σημείο και ιατροδικαστές.

Τελικά όμως, παρά τις υποψίες ότι το εύρημα ίσως να σχετιζόταν με τη σορό της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola την οποία παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε και πέταξε στη λίμνη ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Πιθανότατα, λένε οι πληροφορίες, επρόκειτο για σφουγγάρια, τυλιγμένα σε φλοκάτη ή χαλί, στερεωμένα πάνω σε ξύλο, ενώ μια πέτρα τα κρατούσε στο βυθό.

Ερωτήματα προκάλεσε νωρίτερα και η παρουσία πυροτεχνουργών στη Κόκκινη Λίμνη, στην οποία θα πρέπει να σημειωθεί πως γίνονται συχνά ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς. Οι πυροτεχνουργοί πάντως αποχώρησαν χωρίς σχετικές ανακοινώσεις λίγο αργότερα.

Όπως έχει γράψει το protothema.gr, πιθανότατα η τρίτη σορός που αναζητούν οι αρχές στην Κόκκινη Λίμνη να μην βρίσκεται σε βαλίτσα, όπως οι σοροί της 36χρονης Λίβιας Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενας από τη Ρουμανία.

Η αναζητούμενη σορός της 29χρονης Maricar Baldez Arquiola από τις Φιλιππίνες, σύμφωνα με την ομολογία του serial killer, πετάχτηκε στη Κόκκινη Λίμνη ένα χρόνο αργότερα από αυτές της μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία.

Το πιθανότερο είναι να τυλίχτηκε σε ύφασμα (σεντόνι) και με πέτρες να πετάχτηκε στη λίμνη για να βρεθεί στο βυθό.

Η Λίβια και η κόρη της είχαν δολοφονηθεί στο διαμέρισμά τους και ο δράστης χρησιμοποίησε βαλίτσες που βρήκε εκεί για να τις μεταφέρει.

Παράλληλα στη λίμνη Μεμί από σήμερα το πρωί γίνεται έρευνα με sonar με στόχο τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Μέχρι στιγμής στην Κύπρο, έχουν εντοπιστεί τα άψυχα σώματα 4 γυναικών και ενός παιδιού.

-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Εντοπίστηκε στο μεταλλείο του Μιτσερού.

-Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Εντοπίστηκε στο μεταλλείο του Μιτσερού.

-Ασμίτα Χάκτα Μπίστα, 30 ετών από το Νεπάλ. Εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας.

-Λίβια Μπουνέα – 36 ετών από τη Ρουμανία. Εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

-Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, κόρη της Λίβια. Εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

Tags
Back to top button