Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σεμινάριο για την «Διαχείριση της Άμυνας στο Ευρύτερο Πλαίσιο Ασφάλειας»

Ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ διοργάνωσε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων το σεμινάριο με τίτλο «Διαχείριση της Άμυνας στο Ευρύτερο Πλαίσιο Ασφάλειας» (Managing Defence in the Wider Security Context), σε συνεργασία με την Ακαδημία Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Πρεσβείας του στην Ελλάδα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και εκπρόσωποι Υπουργείων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η εξέταση και η ανάλυση θεμάτων σχετικά με την διακυβέρνηση και την άμυνα, καθώς και η εξέταση σε στρατηγικό επίπεδο αντικειμένων που αφορούν στην ασφάλεια, στην άμυνα και στην ηγεσία.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, απηύθυναν χαιρετισμό η Α.Ε. ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα κ. Matthew Lodge καθώς και ο Διοικητής της ΔΕΠ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά την εξάπλωσης του COVID-19.

Tags
Back to top button