Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σεισμός στη Μιανμάρ: Συγκλονιστικό βίντεο από την απόγνωση ενός άνδρα σε πισίνα ουρανοξύστη στη Μπανγκόκ

Ένα βίντεο που καταγράφει τη δραματική προσπάθεια ενός άνδρα στην Ταϊλάνδη να μην παρασυρθεί τη στιγμή του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ και αποτυπώνει την ένταση και τον πανικό που επικράτησε στα ψηλά κτίρια της Μπανγκόκ,αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού στην Μιανμάρ. 



Η εικόνα είναι συγκλονιστική: ένας άνδρας βρίσκεται στην άκρη της πισίνας ενός ουρανοξύστη, όταν ξαφνικά ξεσπά ο ισχυρός σεισμός. Το κτίριο αρχίζει να πάλλεται, και η πισίνα μετατρέπεται σε μια ορμητική μάζα νερού. Μεγάλα κύματα ξεσπούν από τις πλευρές, καθώς ο άνδρας προσπαθεί να παραμείνει όρθιος και να αποφύγει την παράσυρση από το κύμα.

Η σύντροφός του, που καταγράφει το σκηνικό είναι σε κατάσταση σοκ, φοβούμενη πως τα κύματα θα τον ρίξουν από την πισίνα του ρετιρέ. Ο αέρας γεμίζει από τη βοή του νερού και τον βουβό ήχο του σεισμού που ταράζει όλη την πόλη. Η Μπανγκόκ απλώνεται στο φόντο, με τους ουρανοξύστες να λικνίζονται ελαφρά δημιουργώντας σκηνικό που θυμίζει ταινία καταστροφής. 

«Τη μια στιγμή ζεις τις καλύτερες στιγμές της ζωή σου και την επόμενη είσαι κολλημένος στην κορυφή ενός ουρανοξύστη κατά τη διάρκεια ενός σεισμού», έγραψε η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο.

Tags
Back to top button