Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Λέσβος: Μαθητές και γονείς θέλουν να γίνουν οι πανελλαδικές που αναβλήθηκαν

Παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο νησί της Λέσβου από τον πρόσφατο σεισμό, μαθητές και γονείς του νησιού ζήτησαν από το υπουργείο Παιδείας να ανακαλέσει την απόφασή του, με την οποία αναβάλλει επ’ αόριστον τις πανελλαδικές εξετάσεις στο νησί.

Μαθητές και γονείς συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Εκπαιδευτικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, με τους περισσότερους μαθητές να διαμαρτύρονται έντονα, λέγοντας ότι χρωστούν ένα ή δύο μαθήματα για να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους και πως είναι ψυχοφθόρο γι’ αυτούς να μην ξέρουν πότε θα δώσουν αυτά τα μαθήματα. Το βασικό σύνθημα που βροντοφώναξαν οι διαδηλωτές ήταν «πάρτε μια απόφαση ετούτη τη στιγμή, εξετάσεις τώρα σε όλο το νησί».

Οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους, συναντήθηκαν με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Αριστείδη Καλάργαλη, και του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, ζητώντας του να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προς το υπουργείο Παιδείας, ώστε να συνεχιστούν οι εξετάσεις άμεσα.

Στη συνέχεια, οι μαθητές πάντα συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, έκαναν πορεία στους δρόμους της Μυτιλήνης και ζήτησαν τη βοήθεια και την παρέμβαση της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου, και του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού.

http://www.lesvosnews.gr

Tags
Back to top button