Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Σε τραγική κατάσταση τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Έμπαζαν νερά λόγω του ψιλόβροχου (βίντεο)

Ένα περιστατικό ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται τα λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη, δημοσιοποίησε το Voria.gr.

Χθες το βράδυ λοιπόν γύρω στις 21:00 στο κέντρο της πόλης ξέσπασε μία ξαφνική καταιγίδα, με τον κόσμο που ήταν έξω να τρέχει να βρει καταφύγει.

Κάποιοι που ήταν μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 12 που εκτελεί το δρομολόγιο Κάτω Τούμπα - ΚΤΕΛ θεώρησαν πως έστω και προσωρινά ήταν καλυμμένοι, όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, το λεωφορείο έμπαζε με τα νερά να... πιάνουν όσους ήταν κοντά στις πόρτες ή στην φυσούνα.

Tags
Back to top button