Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσωση του τουρίστα στην Κεφαλονιά -Δεν μπόρεσε να πλησιάσει ούτε το Super Puma

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσωση του νεαρού τουρίστα στην Κεφαλονιά, που εγκλωβίστηκε στις απότομες, κρημνώδεις πλαγιές της Άσσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο Super Puma που πήγε στο σημείο για να τον απεγλωβίσει, τελικά δεν κατάφερε να τον προσεγγίσει κι έτσι έφυγε από το σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι θα πάει στο σημείο ελικόπτερο S-70 του πολεμικού ναυτικού με διασώστη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τουρίστας έχασε τον προσανατολισμό του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας και εγκλωβίστηκε ανάμεσα στις απότομες χαράδρες της Άσσου. Επικοινώνησε μέσω του κινητού τηλεφώνου του με τους δικούς του ανθρώπους και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και εθελοντές αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής δεν μπόρεσαν να τον πλησιάσουν. Το ίδιο και το super puma που πήγε λίγο αργότερα. Τώρα, όλοι ελπίζουν να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα με το S-70 του πολεμικού ναυτικού…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kefaloniapress

Tags
Back to top button