Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περιπέτειες ο Στέλιος Διονυσίου: Σε πλειστηριασμό η πολυτελής οικία του στο Μαρούσι

Ο Στέλιος Διονυσίου, που πριν λίγο καιρό απέκτησε δίδυμα και διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της ζωής του έχει μια περιπέτεια με την περιουσία του.

Ο τραγουδιστής θέλησε να διευκρινίσει τι συμβαίνει με τον πλειστηριασμό της πολυτελούς οικίας του στο Μαρούσι, μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Το δάνειο και ο πλειστηριασμός

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν.

Ούτε μαντήλι δεν θα έχουν οι Έλληνες να κλάψουν! Από την 1η Σεπτεμβρίου βγαίνουν σε πλειστηριασμό πάνω από 7.000 ακίνητα

Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την “πάτησαν” σαν κι εμένα γιατί οκ, σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού

«Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού» πρόσθεσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι έχει μπει σε κάποια έτερη διαδικασία αποπληρωμής μέρους κάποιας οφειλής.

«Ακριβώς, ακριβώς, κι εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία» δήλωσε ο Στέλιος Διονυσίου ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτό το σπίτι έμενε παλιότερα και τώρα το νοικιάζει.

Tags
Back to top button