Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καραντίνα το δεξαμενόπλοιο «Merbabu» στον Πειραιά

Σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας παραμένει το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου Merbabu, 16 μέλη του οποίου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Την υπόθεση χειρίζεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ το λιμενικό ενεργεί βοηθητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, το δεξαμενόπλοιο παραμένει αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι του Πειραιά, όπου έφτασε από την Τουρκία μεταφέροντας πετρέλαιο και ξεφόρτωσε στα ΕΛΠΕ.

Μέλη του πληρώματος είχαν πυρετό και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές.Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενέργησε εξετάσεις στους ναυτικούς που παρουσίαζαν συμπτώματα, με αποτέλεσμα να βρεθούν 16 θετικοί στον ιό, 8 Ινδοί και 8 Φιλιππινέζοι υπήκοοι.

Το πλοίο, με σημαία Μάλτας και ελληνικών συμφερόντων, έχει συνολικά 25 άτομα πλήρωμα. Όλο το πλήρωμα αναμένεται να μεταφερθεί στη στεριά, με τους υγιείς να μπαίνουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, ενώ οι προσβεβλημένοι από τον ιό θα νοσηλευθούν για να βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Το πλοίο θα απολυμανθεί ώστε να επανδρωθεί στη συνέχεια με καινούργιο πλήρωμα.

Νωρίτερα σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 65 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού εκ των οποίων τα 34 εισαγόμενα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα κρούσματα στο δεξαμενόπλοιο.

Tags
Back to top button