Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο χωριό Βρίσα: Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής! (βίντεο)

Οι ανθρώπινες ιστορίες στο σχεδόν ισοπεδωμένο χωριό Βρίσα από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που συγκλόνισε τη Λέσβο το μεσημέρι της Δευτέρας, είναι πολλές.

Συγκλονίζουν τα δάκρυα της κυρίας Ελένης Στεργίου, η οποία έξω από τα ερείπια του σπιτιού της σπαράζει. «Χάθηκε όλο το νοικοκυριό μου, οι κόποι μιας ολόκληρη ζωής«, λέει με δάκρυα στα μάτια. Η κυρία Ελένη ήταν τυχερή, μέσα στην ατυχία της καθώς, όπως λέει χθες το μεσημέρι την ώρα του σεισμού βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της.

Ένας άλλος κύριος κοιτά τα συντρίμμια απογοητευμένος. «Εγώ έχασα και το σπίτι μου και το μαγαζί μου», λέει.

Από το σημείο εκείνη την ώρα περνούσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί. Ο υπουργός πλησίασε  την γυναίκα και συνομίλησε μαζί της.

Σε δηλώσεις του ανέφερε «μέλημά μας να τελειώσουν γρήγορα οι καταγραφές των ζημιών και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους. Στόχος να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να ξαναφτιάξουμε αυτούς του υπέροχους παραδοσιακούς οικισμούς».


Tags
Back to top button