Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΔΟΕ: Πήγε σε Φεστιβάλ Βιβλίου και τα περίπτερα έκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε ελέγχους στα περίπτερα του Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί από τις 26 Ιουνίου, στην Παραλία.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος, που είναι ο φορέας που διοργανώνει το Φεστιβάλ, Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα περίπτερα του Φεστιβάλ έκλεισαν και θα παραμείνουν για σήμερα κλειστά.

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά από 39χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ. Γίνεται συνεχόμενη επιδρομή και σήμερα κλείσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας», ανέφερε στο Thestival.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης ζητώντας «να μην κάνουν επιδρομή και να μας αφήσουν να λειτουργήσουμε».

Όπως ανέφερε ο ίδιος οι εκδότες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

Tags
Back to top button