Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαντορίνη: Αλλοδαποί θα πλημμύριζαν με κοκαΐνη τα νυχτερινά κέντρα!

Η προοπτική του γρήγορου και «μαύρου» κέρδους έκανε απρόσεκτους τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και αναζητούσαν αγοραστή που θα την διέθετε προς πώληση σε χρήστες στα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης!

Έτσι, δεν υποπτεύθηκαν την παγίδα, όταν ένας προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή και ήρθε σε επαφή μαζί τους. Αφού συμφώνησαν να του πουλήσουν κοκαΐνη βάρους 709,7 γραμμαρίων έναντι του πόσου των 20.000 ευρώ, έκλεισαν ραντεβού μαζί του για να γίνει η αγοραπωλησία. Στο σημείο της συνάντησης έφτασαν με μοτοσικλέτα δυο από τους αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 21 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως διαπιστώθηκε, μαζί με έναν ακόμη 23χρονο συνεργό τους που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ως προμηθευτής της κοκαΐνης, ο ένας αναλάμβανε την πώληση του ναρκωτικού ενώ άλλος είχε ρόλο τσιλιαδόρου. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε μαζί με τη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και δυο κινητά και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών.

Tags
Back to top button