Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Σαλβίνι: Δεν κάνουμε πίσω ούτε μισό χιλιοστό

«Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα καταρρεύσει», διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρώμης Ματέο Σαλβίνι, ενώ επέμεινε πως η χώρα του «δεν θα οπισθοχωρήσει ούτε μισό χιλιοστό», στη διαμάχη της με την Ε.Ε. για τον προϋπολογισμό.

Σε νέες δηλώσεις του, σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Σαλβίνι επεσήμανε ότι η Ιταλία είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιονδήποτε σκέφτεται να την αποδυναμώσει χρησιμοποιώντας τα ομόλογα.

Παράλληλα, δεν δήλωσε αντίθετος σε πιθανή συγχώνευση της Monte Paschi με άλλη τράπεζα «εάν αυτό έχει οικονομική λογική».

Tags
Back to top button