Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σάλος στις ΗΠΑ! «Κάμαλα παραιτήσου» ζητά ο λαός μετά την ανακοίνωση επιδόματος 750 δολαρίων στα θύματα του τυφώνα Helene

Από τότε που η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος και υποψήφια πρόεδρος Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε οικονομική υποστήριξη της τάξεως των 750 δολαρίων στα θύματα του τυφώνα Helene, πολλοί Αμερικανοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Πιο συγκεκριμένα, Αμερικανοί και ξένοι ειδικοί και μη αναφέρουν στο διαδίκτυο πως το ποσό είναι «τραγελαφικά χαμηλό» και πως σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των πλημμυροπαθών.

Η Κάμαλα Χάρος πριν λίγες ώρες και όντας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε κατά την διάρκεια ομιλίας της πως το αμερικανικό κράτος θα παράσχει το ποσό των 750 δολαρίων σε όσους Αμερικανούς επηρεάστηκαν από τον καταστροφικό τυφώνα Helene. Σύμφωνα με την πολιτικό, με τα χρήματα αυτά τα θύματα του τυφώνα θα αποκτήσουν την δυνατότητα να αγοράσουν απαραίτητα αγαθά που έχουν «άμεση ανάγκη».

Ο αμερικανικός λαός -όπως είναι λογικό- είναι έξαλλος με την παραπάνω ανακοίνωση, διότι όπως προαναφέραμε θεωρεί αυτήν την οικονομική υποστήριξη ανεπαρκή. Στο X χρήστες ανακαλούν πως την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλοι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να τονίσουν το γεγονός πως ο Λευκός Οίκος παράσχει το ποσό των 2.375 δολαρίων σε πρόσφυγες που βρίσκουν καταφύγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά είναι χρήματα που σκοπό έχουν να υποστηρίξουν τους πρόσφυγες στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, όπως στο ενοίκιο, στα τρόφιμα, στην ένδυση κλπ.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ -εν μέρει εκμεταλλευόμενος την κατάσταση- οργάνωσε διαδικτυακό έρανο για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα Helena. Στόχος του εράνου ήταν να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια, ωστόσο αυτό το νούμερο ξεπεράστηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Όσον αναφορά τον τυφώνα Helena, να αναφέρουμε πως επρόκειτο για έναν τεράστιο, καταστροφικό και ταχύτατο τροπικό κυκλώνα που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρότατων ζημιών σε περιοχές κατά μήκος των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών. Το επίκεντρό του ήταν η πολιτεία Florida στις 27 Σεπτεμβρίου. Από τις 24 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου που παρατηρήθηκε το φαινόμενο εξαφανίστηκαν περίπου 685 άνθρωποι στην χώρα.

 

Tags
Back to top button