Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με τον φοιτητή που έβγαλε έξω από το νερό είδος καρχαρία προς εξαφάνιση (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβηκε στο Instagram με πρωταγωνιστή έναν φοιτητή, ο οποίος βγάζει από το νερό με τα χέρια του, ένα είδος καρχαρία προς εξαφάνιση.

Στο βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral βλέπουμε τον 19χρονο φοιτητή Alex Winn, να βουτά στον κόλπο Liberty της Αμερικής, και να βγάζει με γυμνά χέρια έναν μικρό καρχαρία και στη συνέχεια να τον πετά στον προβλήτα, την ώρα που οι φίλοι του τον επευφημούν.

Σύμφωνα με τον φοιτητή, το έκανε αυτό γιατί το είδε ως ευκαιρία που συμβαίνει μια φορά στη ζωή, καθώς δεν είχε ξαναδεί καρχαρία από κοντά. Όπως είπε, στη συνέχεια τον πέταξε και πάλι πίσω στο νερό χωρίς να έχει τραυματιστεί, αλλά την κίνησή του αυτή δεν την έχει καταγράψει το βίντεο.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου. Κάποιος έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Βλάκα! Θα ήθελες να σου κάνουν το ίδιο; Είναι αηδιαστικό!».
Δείτε το βίντεο:

Tags
Back to top button