Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σ. Κονιδάρης: Ας δούμε τι κάνουμε εμείς και όχι η Τουρκία

Το θέμα δεν είναι πόσα και ποια εξοπλιστικά προγράμματα θα κάνεις , παρότι μετά από 8 χρόνια καθήλωσης , είναι αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων με τέτοια επεκτατική πολιτική από πλευράς Τουρκίας, αλλά το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να κάνεις χρήση των οπλικών σου συστημάτων , όταν αυτό απαιτηθεί, είπε μεταξύ άλλων στον 98.4 ο υποναύαρχος ε.α και πρώην υπαρχηγός του Στόλου, Σπυρίδων Κονιδάρης , στον 98.4 .

Με μια συγκλονιστική αφήγηση που καθήλωσε τους ακροατές, ο υποναύαρχος ε.α  Σπυρίδων Κονιδάρης, μιλώντας για την κρίση των Ιμίων του 1996 και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που  του έτυχε σε εκείνο το συμβάν, εξήγησε γιατί η στρατιωτική ετοιμότητα οφείλει να συγχρονίζεται σε μια δημοκρατική πολιτεία με τις αποφάσεις που καλώς ή κακώς λαμβάνει η νόμιμα κάθε φορά εκλεγμένη ηγεσία της χώρας. Αναφέρθηκε στις τυχοδιωκτικές πράξεις για λίγα λεπτά δημοσιότητας με τις σημαίες στο Αιγαίο, εξήγησε τις πραγματικές ανάγκες αλλά και τις υπερβάσεις με τις οποίες λειτουργούν για να είναι  αποτελεσματικές οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας και επέμεινε ότι αυτό που πρώτιστα χρειάζεται στις μέρες μας η Ελλάδα, είναι να βρουν οι πολίτες αυτά που τους ενώνουν στις δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται η πατρίδα μας.


Σημείωσε δε με έμφαση ότι το θέμα δεν είναι πόσα και ποια εξοπλιστικά προγράμματα θα κάνεις , παρότι μετά από 8 χρόνια καθήλωσης , είναι αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων με τέτοια επεκτατική πολιτική από πλευράς Τουρκίας, αλλά το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να κάνεις χρήση των οπλικών σου συστημάτων , όταν αυτό απαιτηθεί. Μόνο τότε καταλαβαίνει και η Τουκρία ότι το τίμημα θα είναι  δυσανάλογο του οφέλους που προσδοκά από την πάγια επεκτατική της πολιτική.

Tags
Back to top button