Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρώσοι πεζοναύτες εν δράσει- Χτυπούν με "Grad" και "Hyacinths" (Βίντεο)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από το έργο των μονάδων πυροβολικού του Σώματος Πεζοναυτών κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Κατά τη διεξαγωγή του αντιμαχόμενου πυροβολικού, έγιναν πλήγματα στις εντοπισμένες θέσεις βολής του πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Στην επίθεση συμμετείχαν τα πληρώματα των συστημάτων πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Grad και των ρυμουλκούμενων οβίδων Giacint-B των 152 mm των πεζοναυτών.

Ουκρανία: Βομβαρδίζονται σταθμοί αποθήκευσης σιτηρών στο λιμάνι Μικολάιφ

Οι πεζοναύτες εκτέλεσαν επίσης αποστολές πυρός στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και σε οχυρά οχυρά.

Για την καταστολή μακροπρόθεσμων οχυρώσεων, χρησιμοποιούνται πυρομαχικά 152 χιλιοστών υψηλής εκρηκτικότητας. Ο έλεγχος των στόχων προσβολής έγινε με υπολογισμούς μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.

Δείτε το βίντεο 

 

Tags
Back to top button