Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρουμανία: Σε ηλεκτρονική επιτήρηση όσοι βρίσκονται σε καραντίνα

“Συμφωνήσαμε να προετοιμάσουμε τα μέτρα ηλεκτρονικής επιτήρησης για άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα ή αυτοαπομόνωση, επειδή αυτά τα μέτρα πρέπει να τηρούνται πλήρως” είπε ο Ρουμάνος πρόεδρος. Ο κ. Γιοχάνις τόνισε ότι οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν στην εργασία τους και να κάνουν τις αγορές που είναι απαραίτητες.

Ο στρατός θα ενισχύσει με προσωπικό τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν ελέγχους στην κυκλοφορία των πολιτών. Εξάλλου, ο Ρουμάνος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ειδικοί περιορισμοί θα τεθούν σε ισχύ για τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. “Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε ειδικά μέτρα, αλλά και ειδικούς περιορισμούς για να προστατεύσουμε τους πολίτες, ηλικίας άνω των 65 ετών. Θα εισαχθούν ειδικοί περιορισμοί για αυτούς τους ανθρώπους, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι”, τόνισε.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι νέοι περιορισμοί θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Τετάρτη (25 Μαρτίου).

Tags
Back to top button