Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ρωσο-τουρκική συμφωνία για συνεργασία στην Υπερκαυκασία

Τουρκία και Ρωσία συμφώνησαν να συνεργαστούν περαιτέρω στην περιοχή της Υπερκαυκασίας και της Κεντρικής Ασίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών στη Ρωσία ο υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καράσιν και ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Σεντάλ Ονάλ στις διαβουλεύσεις που είχαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους στην περιοχή της Υπερκαυκασίας και της Κεντρικής Ασίας.

«Οι πλευρές υπογράμμισαν την θετική δυναμική στην ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία σε διάφορους τομείς, καθώς και την αποτελεσματικότητα του πολιτικού διαλόγου σε ζητήματα περιφερειακής και διεθνούς πολιτικής» αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δύο υφυπουργοί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συζήτησαν λεπτομερώς «για την τρέχουσα κατάσταση στην Υπερκαυκασία και την Κεντρική Ασία» και «επεσήμαναν το αμοιβαίο ενδιαφέρον για τον περαιτέρω συντονισμό των προσπαθειών προς το συμφέρον της εδραίωσης της ειρήνης και της σταθερότητας στις περιοχές αυτές, μέσω μάλιστα της κοινής συνδρομής στην διευθέτηση σειράς προβληματικών ζητημάτων».

 

 

Tags
Back to top button