Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ρωσικό προξενείο: Ανάληψη ευθυνών για την επίθεση με χειροβομβίδα στις 22 Μαρτίου

Την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση που δέχτηκε το Ρωσικό προξενείο στην Αθήνα ,με χειροβομβίδα, ανακοίνωσε μία πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα «Σκευωρία Εκδίκησης FAI/IRF – Πυρήνας «Mikhail Zhlobitsky»».

Σε ανάληψη της επίθεσης με χειροβομβίδα σε βάρος του ρωσικού προξενείου στο Χαλάνδρι που σημειώθηκε στις 22 Μαρτίου, προχώρησε η «Σκευωρία Εκδίκησης FAI/IRF – Πυρήνας «Mikhail Zhlobitsky»».

Μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με χειροβομβίδα, στο ρωσικό προξενείο της οδού Τζαβέλλα, στο Χαλάνδρι, στις 22 Μαρτίου.

Η ομάδα υπογράφει ως «Σκευωρία Εκδίκησης FAI/IRF, Πυρήνας «Mikhail Zhlobitsky»

Στο μήνυμα τους αναφέρουν μεταξύ άλλων «Δύναμη και αλληλεγγύη στους αναρχικούς Yuliy Boyarshinov, Vasiliy Kuksov, Dmitriy Pchelintsev, Arman Sagynbaev, Andrey Chernov, Ilya Shakurskiy, Igor Shishkin, Viktor Filinkov, στους συλληφθέντες της 1ης Φλεβάρη του 2019 και τον Azat Miftahov».

Tags
Back to top button