Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Τρομοκρατικές συριακές ομάδες σφυροκόπησαν την Ιντλίμπ

Ενημέρωση για τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν τρομοκράτες στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία πραγματοποίησε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στοιχεία για επιθέσεις από την τρομοκρατική ομάδα Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, έδωσε στη δημοσιότητα ο υποναύαρχος Βιάτσεσλαφ Σίτνικ, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Όπως δήλωσε ο Σίτνικ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης: «Καταγράψαμε 23 επιθέσεις από βομβαρδισμούς από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ (συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με τα στοιχεία της συριακής πλευράς, 16 επιθέσεις) στις επαρχίες της Ιντλίμπ (11 επιθέσεις), της Λατάκια (10 ), της Χάμα (1) και του Χαλεπίου (1)».

Tags
Back to top button