Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Ο Μισούστιν θα επισκεφθεί το Ιράν για συνομιλίες με τον Πεζεσκιάν

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα το Ιράν και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Μασούντ Πεζεσκιάν, ανακοίνωσε η Μόσχα.

Θα δοθεί "ιδιαίτερη προσοχή" στην εφαρμογή κοινών σχεδίων μεγάλης κλίμακας στον τομέα των μεταφορών, της ενέργειας, της βιομηχανίας, της γεωργίας και άλλων, ανέφερε η ρωσική κυβέρνηση στην ανακοίνωσή της.

Ο Μισούστιν θα έχει επίσης συνομιλίες με τον αντιπρόεδρο του Ιράν Μοχαμάντ Ρεζά Αρέφ.

Η Δύση κατηγορεί το Ιράν ότι εφοδιάζει με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη τον ρωσικό στρατό για τον πόλεμό του στην Ουκρανία, ωστόσο η Τεχεράνη έχει απορρίψει πολλές φορές αυτόν τον ισχυρισμό.

Ο Πεζεσκιάν θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν με την ευκαιρία της συνόδου των BRICS που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στο Καζάν.

Tags
Back to top button