Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Επιχείρηση διάσωσης οικογένειας φαλαινών που βγήκε στα ρηχά

Λάρισα: Φανταστικό θέαμα μέσα στη θάλασσα με τεράστια ουρά φάλαινας (βίντεο)

Δύο ημέρες μετρά η επιχείρηση διάσωσης στην Καμτσάτκα, στη ρωσική Άπω Ανατολή, για να απελευθερωθεί μια οικογένεια φαλαινών που εξόκειλε στα ρηχά στη θάλασσα του Οχότσκ, ανέφερε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας.

Εργαζόμενοι στο κέντρο διάσωσης της Καμτσάτκα πήγαν στο σημείο όπου έχουν εγκλωβιστεί οι όρκες. Με τη βοήθεια εθελοντών, τις καταβρέχουν για να μην αφυδατωθούν, εξήγησε με ανάρτησή του στο Telegram εκπρόσωπος του κέντρου.

Σήμερα το πρωί η οικογένεια -δύο νεογέννητες φάλαινες και δύο ενήλικες- προσπάθησε να φύγει από τον κόλπο όπου έχει εγκλωβιστεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι εργαζόμενοι περιμένουν τώρα την παλίρροια και ελπίζουν ότι οι όρκες θα βρουν διέξοδο για να επιστρέψουν στα ανοιχτά.

Οι φάλαινες δεν μπόρεσαν να φύγουν επειδή η δίοδος ήταν πολύ στενή. Επί του παρόντος βρίσκονται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την «έξοδο» που οδηγεί στην ανοιχτή θάλασσα.

Περίπου 30 άνθρωποι συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης. 

 

Tags
Back to top button