Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Βιβλιοπωλεία έλαβαν κατάλογο βιβλίων που πρέπει να καταστρέψουν

Η επιστολή περιείχε κατάλογο με 37 βιβλία τα εναπομείναντα τιράζ των οποίων οι εκδοτικοί θα πρέπει είτε να επιστρέψουν ή να τα καταστρέψουν "για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες", επειδή υπάρχουν υποψίες ότι περιέχουν πληροφορίες "οι οποίες δεν συνάδουν με τις απαιτήσεις της ρωσικής νομοθεσίας".

Στον κατάλογο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται ο Αμερικανός συγγραφέας και βραβευθείς με το βραβείο Πούλιτζερ Τζέφρι Ευγενίδης, ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ και το βιβλίο του "Τα αστεία του Ζίζεκ" , μερικά βιβλία του Ιάπωνα συγγραφέα και σκηνοθέτη Βίκτορ Γεροφέγεφ, ιδιαίτερα τα βιβλία "Η Ρωσική αποκάλυψη" και "Η εγκυκλοπαίδεια της ρωσικής ψυχής," και βιβλία του Ρίο Μουρακάμι. Την αποστολή της επιστολής επιβεβαίωσαν υπάλληλοι δύο βιβλιοπωλείων

Η ρωσική υπηρεσία του BBC επικοινώνησε με την γενική διευθύντρια της εταιρείας BMM Αναστασία Νικητάνοβα, η οποία σε παράκληση του BBC να σχολιάσει το θέμα έκλεισε το τηλέφωνο και δεν απάντησε σε σχετικά μηνύματα.

Tags
Back to top button