Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ριπή ανέμου 12 μποφόρ προκάλεσε πανικό σε κρουαζιερόπλοιο - Αρκετοί τραματίες (φωτο-βίντεο)

Ισχυρή ριπή ανέμου προκάλεσε μεγάλη αναταραχή σε κρουαζιερόπλοιο. Ξαφνικά καρέκλες «πετούσαν» από τη μία πλευρά στην άλλη με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να τραυματιστούν. Συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Μια ισχυρή ριπή ανέμου τάραξε το γαλήνιο ταξίδι των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Escape», καθώς είχε πορεία από την Νέα Υόρκη στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φόριντα, στις ΗΠΑ. 

Όπως είπαν οι αρμόδιοι, το πλοίο βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπο με ανέμους έντασης 12 μποφόρ (115 μιλίων την ώρα), με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί τόσο που το εσωτερικό του να μοιάζει βομβαρδισμένο! 

«Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμοί και οι άνθρωποι αυτοί, επιβάτες και πλήρωμα, είναι στην άμεση προτεραιότητά μας. Δεν σημειώθηκε καμία ζημιά στο πλοίο, που παραμένει πλήρως λειτουργικό και συνεχίζει βάσει του αρχικού προγράμματος», ήταν η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας μέσω Twitter.

Πολλοί επιβάτες όμως ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου στο Instagram, προδίδοντας τι εκτυλίχθηκε μέσα στο πλοίο την ώρα που οι θυελλώδεις άνεμοι το ταρακουνούσαν σαν καρυδότσουφλο. 

«Το πιο τρομακτικό πράγμα μόλις μας συνέβη, καρέκλες, τραπέζια, άνθρωποι "πετούσαν" από την μια μεριά του πλοίου στην άλλη», έγραψε ένας επιβάτης.

Ο Μάικλ Πάτερσον, επιβάτης, είπε στην Daily Mail: «Άνθρωποι αιμορραγούσαν, άλλοι είχαν πάθει πανικό, άλλοι ούρλιαζαν». «Ήταν μια τρομακτική στιγμή, που όμως σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις στη ζωή», συμπληρώνει.

Tags
Back to top button