Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ριχάρδος και Ρέβης σε στιγμές ευτυχίας – Χρυσά τηλέφωνα και βεντάλιες στη Μύκονο (φωτο)

Ο 51χρονος Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες στο προφίλ του να περνά καλά. «Κιτς» καλοπέραση αλλά οπωσδήποτε στο «πνεύμα» της αυτο-προώθησής του ως «βασιλιάς του χρυσού».

Σε μια σειρά από φωτογραφίες, ο Δημήτρης Ριχάρδος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του Σπύρου Ρέβη, γνωστού μάνατζερ του καλλιτεχνικού κόσμου.

Ριχάρδος και Ρέβης έχουν φωτογραφηθεί σε γραφείο του Ενεχυροδανειστηρίου, με φόντο μηχανήματα που μετρούν χαρτονομίσματα, ενώ ο μάνατζερ ποζάρει κρατώντας στο χέρι το ακουστικό μιας ολόχρυσης τηλεφωνικής συσκευής.

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Σπύρος Ρέβης στη λεζάντα της φωτογραφίας, «ακόμα και το τηλέφωνο που μιλάμε είναι ολόχρυσο μασίφ 4.600 κιλά χρυσός το οποίο και αυτό φυλάσσεται σε χρηματοκιβώτιο».

Σε άλλες φωτογραφίες Ριχάρδος και Ρέβης διασκεδάζουν στη Μύκονο πίνοντας σαμπάνια MOYET. Ο μάνατζερ «αερίζεται» και με μια βεντάλια.

Ο Δημήτρης Ριχάρδος φαίνεται ότι είχε κάποιο «σκάλωμα» με τη MOYET, την οποία έπινε όπου βρισκόταν, φωτογραφιζόταν μαζί της, γέμιζε το ψυγείο του με μπουκάλια της.

Tags
Back to top button