Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Ομόφωνα ένοχοι οι τρεις άνδρες για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 27χρονο

Την ενοχή και των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος 27χρονου άνδρα στο Ρέθυμνο, τον Ιούλιο του 2024, έκρινε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο βασικός κατηγορούμενος, που δικάστηκε για ηθική αυτουργία, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών. Οι άλλοι δύο, που φέρονται να ήταν οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης, τιμωρήθηκαν με ποινή 7 ετών και 7 μηνών για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και σύσταση συμμορίας.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη, ενώ και οι τρεις καταδικασθέντες επιστρέφουν στη φυλακή, καθώς είχαν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι κατά το στάδιο της ανάκρισης.

Tags
Back to top button