Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Καθηγητής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος

Για το περιστατικό που συνέβη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, καθηγητής του Εργαστηρίου Πληροφορικής της σχολικής μονάδας υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν τοποθέτησε ηλεκτρονικό υπολογιστή προς ηλεκτροδότηση σε ένα πολύμπριζο. Ο καθηγητής, σύμφωνα με μαρτυρίες, τινάχτηκε προς τα θρανία μπροστά στους μαθητές του. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, συνοδεία του διευθυντή του Πειραματικού, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποφασίστηκε η παραμονή του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην καρδιολογική κλινική για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Μανούσος Μαραγκάκης, επιβεβαίωσε ότι ο καθηγητής δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ όπως είπε -σύμφωνα με ενημέρωσή του από τον διευθυντή του σχολείου- πρόκειται για ένα ελαττωματικό πολύμπριζο, αλλά σε καμία περίπτωση, επισήμανε, για μόνιμη ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτηρίου.

Tags
Back to top button