Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

«Ρε μ@λ@@α είμαι επίσημα Έλληνας» έγραψε ο Μ.Χεζόνια και έγινε «χαμός» στο twitter

Εκατοντάδες σχόλια και πολύ γέλιο προκάλεσαν δύο νέες αναρτήσεις του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος και φαίνεται ότι έχει έρθει για… μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης σούπερ σταρ έκανε γνωστό ότι δοκίμασε για πρώτη του φορά καφέ και το κλασικό στη χώρα μας, φρέντο. «Ρε μ@λ@κ@, πρώτος καφές στη ζωή μου. Είμαι επίσημα Έλληνας», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter, όπου και ανάρτησε και τη σχετική φωτογραφία.

Η πρώτη του εμπειρία με τον καφέ πάντως φαίνεται ότι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού στο δεύτερο σχόλιό του ανέφερε: «Δεν ξέρω πως το πίνει αυτό ο κόσμος, ειδικά οι αθλητές». Αμφότερες οι αναρτήσεις του όμως, έφεραν πλήθος σχολίων από τους Έλληνες φαν του.

Tags
Back to top button