Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης

Νέα στοιχεία θα δείχουν αναμένονται τόσο από τα αποτελέσματα του τεστ DNA, όσο και της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου.

Την υπερασπιστική της τακτική μέσα από το κελί της απομόνωσης στις φυλακές της Θήβας, επιχειρεί να οργανώσει η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπεβλήθη σε τεστ DNA.

Παρά τις πληροφορίες πως το κορίτσι έχει δώσει επαρκή στοιχεία για το τι συνέβη στο διαμέρισμα – φυλακή κατά τη διάρκεια της απαγωγής, η κατηγορούμενη μέσω σημειώματός της προσπαθεί να πείσει ότι μόνος στόχος της ήταν να φροντίσει το μικρό παιδί.

Ωστόσο οι μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από πρόσωπα που γνώριζαν την 33χρονη δείχνουν πως δεν ήταν ικανή να δράσει μόνη της και πλέον αναζητούν τους πιθανούς συνεργούς της.

Ταυτόχρονα, στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται η προσπάθεια να ανακτηθούν τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησε η 33χρονη, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που επιχείρησε να καταστρέψει ολοσχερώς λίγο πριν από τη σύλληψή της.

Η 10χρονη φέρεται να έχει περιγράψει με σαφήνεια στους αστυνομικούς τα πρόσωπα που είδε στη οθόνη του υπολογιστή.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τα αποτελέσματα από τα τεστ DNA στα οποία υποβλήθηκαν τόσο η 33χρονη όσο και το μικρό κορίτσι, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Άρση απορρήτου του τηλεφώνου

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA έγινε δεκτό το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Συνομιλίες λοιπόν από εκείνο το 48ωρο οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Το μικρό κορίτσι είναι πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά της, ενώ η μητέρα της είναι δίπλα στο παιδί και έχει υποδειγματική συμπεριφορά στη συνεργασία της με τις Αρχές, ώστε τα παιδιά να ξαναγυρίσουν σύντομα στο σπίτι.

Tags
Back to top button