Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

"Στον κόσμο του" ο Ερντογάν: Αποτρέψαμε τα κερδοσκοπικά παιχνίδια ξένων και εγχώριων δυνάμεων

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία "απέτρεψε τα κερδοσκοπικά οικονομικά παιχνίδια” ξένων και εγχώριων δυνάμεων, καθώς η λίρα ανέκαμψε σημαντικά από τα ιστορικά χαμηλά σε μια ασταθή εβδομάδα.

Μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, ο Ερντογάν δήλωσε ότι το σχέδιο που ανακοίνωσε τη Δευτέρα για την προστασία των καταθέσεων σε λίρα, πέτυχε τον στόχο του.

Ο πρόεδρος επίσης επαναδιατύπωσε ότι δεν θα αφήσει τους Τούρκους να συντριβούν από τα επιτόκια και τον πληθωρισμό, και η Τουρκία θα βγει νικήτρια από αυτή την οικονομική μάχη.

Tags
Back to top button