Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Ποντικός" ο Ευαγγελάτος! Αυτή τη φορά τρύπωσε μέσα στα νέα γραφεία του Κασσελάκη (βίντεο)

Viral έγινε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Ευαγγελάτος καθώς αυτή τη φορά... εμφανίστηκε μέσα στα νέα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Πειραιώς!

To τμήμα γραφικών του MEGA για ακόμη μια φορά έδωσε... ρεσιτάλ και κάπως έτσι ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσα στα γραφεία του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για έναν στάβλο του 1800 ο οποίος ανακατασκευάστηκε και βρίσκεται επί της οδού Κυδωνίων στον Ταύρο. Πλέον έχει γίνει ένας «σύγχρονος πολυχώρος» ο οποίος μέχρι πρότινος στέγαζε γραφειακούς χώρους και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις.

Στο κτίριο των 1500 τετραγωνικών στον Ταύρο υπάρχουν τρία γραφεία (ένα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ένα για τον Μανώλη Καπνισάκη και ένα για το γραφείο Τύπου και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν). Στον υπόλοιπο χώρο θα στεγαστούν οι εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη στο οποίο του εγχείρημα.

Το συμφωνητικό για την ενοικίαση των γραφείων ισχύει μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου, με το μίσθωμα να είναι στα 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με τιςμ πληροφορίες, τον χώρο πληρώνει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης με τα δικά του χρήματα.

 

 

 

 

Tags
Back to top button