Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

"OXI" και από τον Κροάτη πρόεδρο στην ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ! - Ποιος ο λόγος

Ο πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς σκοπεύει να στείλει επιστολή με την οποία θα δίνει εντολή στον πρέσβη της χώρας στο ΝΑΤΟ, Μάριο Νόμπιλο, να ψηφίσει κατά της ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη συμμαχία μέχρι να αλλάξει ο εκλογικός νόμος στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti επικαλούμενο το κροατικό μέσο N1.

“Είμαι έτοιμος για τις κατηγορίες αν υπάρξουν. Έχω ήδη δηλώσει ότι οι Κροάτες στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη είναι πιο σημαντικοί για μένα από το σύνολο των ρωσο-φινλανδικών συνόρων”, δήλωσε ο Κροάτης πρόεδρος.

Ο Μιλάνοβιτς ανέφερε το παράδειγμα της Τουρκίας, η οποία, κατά τη γνώμη του, “ξέρει πώς να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντα”.

Πρόσθεσε επίσης ότι τα συμφέροντα της Ουκρανίας δεν αποτελούν “οξύ” πρόβλημα για το Ζάγκρεμπ.

Είπε ακόμη ότι η άρνηση της Κροατίας να επικυρώσει τη συμφωνία θα τραβήξει τη διεθνή προσοχή στα κροατικά ενδιαφέροντα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λέγοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα των δικαιωμάτων των Κροατών στη χώρα αυτή.

Ωστόσο, ο Κροάτης υπουργός Εξωτερικών Γκόρνταν Γκρλιτς-Ράντμαν χαρακτήρισε το σχέδιο του Μιλάνοβιτς “εκβιασμό” και “μη ευρωπαϊκό τρόπο επίλυσης του προβλήματος”.

Στην Κροατία υπάρχει σοβαρή κρίση μεταξύ κυβέρνησης και προέδρου αλλά τις αποφάσεις τις λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας.

Tags
Back to top button