Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Γλυκοκοιτάνε" την Ελλάδα οι Βρετανοί: Πρωτιά στις κρατήσεις τουριστικών sites

Απεγνωσμένα να πάνε διακοπές επιθυμούν οι Βρετανοί, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία της ανακοινώσεις της Κυβέρνησης της χώρας τους, αναφορικά με αυτό το ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 24ωρα, ενώ σύμφωνα με την «Daily Mail» τα μεγαλύτερα τουριστικά site είδαν τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση 350%. Σημειώνεται ότι σε αυτό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι προσφορές, καθώς οι εκπτώσεις «αγγίζουν» μέχρι και το 76%.

Η αναζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που το site του Eurostar έπεσε και σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις. Οι αναζητήσεις για την Κροατία αυξήθηκαν κατά 350% και για την Ελλάδα 220%!

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που εξαγόρασε την Thomas Cook, η Hays Travelδεν προλαβαίνουν να απαντούν στα τηλέφωνα. Η EasyJet ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ζήτηση και ανάλογα θα αυξήσει τις πτήσεις.

Να σημειωθεί ότι τα μέτρα για το περίφημο πρόγραμμα «γέφυρα» θα ανακοινωθούν την Τετάρτη και θα ισχύσουν από τις 6 Ιουλίου.

Σήμερα (29 Ιουνίου) ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στη Λήμνο, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα περιφερειακά αεροδρόμια, ενόψει της έναρξης των διεθνών πτήσεων την 1η Ιουλίου.

Tags
Back to top button